Aeris 3Dee

De perfecte ergonomische Aeris 3Dee bureaustoel voor meer welzijn, energie en evenwicht tijdens het werken op kantoor. Door zijn driedimensionale beweeglijkheid, maakt hij het mogelijk om tijdens het zitten onbelemmerd in alle richtingen te bewegen, waardoor het actief zitten wordt bevorderd. De comfortabel ondersteunde, halfhoge rugverstelling, met individueel instelbare lendensteun, is ideaal om buiten bewust te ontspannen. Bovendien is de bureaustoel zonder armleuningen traploos in de hoogte verstelbaar. Of het nu gaat om de directiestoel of de gewone bureaustoel, voorzien van de verschillende bekledingen en framekleuren wordt elke 3Dee-variant een blikvanger op kantoor. Nu configureren.

Select is de ideale bekleding voor de 3Dee op kantoor. Deze klassieke, wollen stof onderscheidt zich door een monochrome elegantie. Hij is uiterst duurzaam en dus ideaal geschikt voor intensief gebruik.

Veerpoot Standaard
Deze veerpoot is voor de meeste van onze klanten geschikt. De poot is ideaal voor een lichaamsgewicht tussen 50 en 120 kg en een lichaamslengte tot 185 cm. Vanaf een lichaamslengte van 185 cm adviseren wij de 3Dee met de veerpoot High.

Aeris 3Dee bureaustoelen dynamische ergonomische bureaustoelen

Bestel uw Swopper voordelig en snel in onze
123
Onlineshop.

Aeris 3Dee dynamische ergonomische bureaustoel: Zwart I Zwart

 

 

Aeris 3Dee dynamische bureaustoel met 3D techniek

Bestel uw Swopper voordelig en snel in onze
123 Onlineshop.

Aeris 3Dee dynamische ergonomische bureaustoel: Chroom I Gepolijst