Wij geloven dat beweging de sleutel is tot productiviteit en welzijn op kantoor. Het uitgebreide Aeris assortiment is ontworpen om een actieve werkomgeving te bevorderen, waarin zitten wordt afgewisseld met bewegen, strekken en actief zijn. Laten we eens kijken naar enkele van onze topproducten en de voordelen die ze bieden voor u en uw team.

Aeris Swopper Classic, Wolmix , MicrovezelAeris Swopper Classic, Wolmix, Microvezel, Air, Runner met wielenAeris Swopper High met glijder
Swopper – Dynamisch Zitten
De Swopper staat synoniem voor dynamisch zitten. Met zijn unieke ontwerp moedigt hij natuurlijke bewegingen aan, waardoor uw rug en spieren worden gestimuleerd. Dankzij de flexibele zitting en de gepatenteerde 3D-technologie kun je comfortabel zitten terwijl u tegelijkertijd actief blijft. De Swopper houdt je in beweging en verhoogt zo je energieniveau gedurende de hele werkdag.

Aeris Muvman Zit-sta hulp Aeris zit sta hulp Muveman industrie
Muvman – Ergonomische Zit-Sta Kruk
Voor diegenen die de voordelen van zowel zitten als staan willen ervaren, is er de Muvman. Deze ergonomische zit-sta kruk biedt de perfecte balans tussen ondersteuning en bewegingsvrijheid. Met zijn in hoogte verstelbare functie kun je gemakkelijk afwisselen tussen zitten en staan, waardoor je lichaam actief blijft en je concentratie en productiviteit toenemen.

Aeris dynamische ergonomische bureaustoel 3Dee Aeris 3Dee ergonomische bureaustoelen
3dee – Ergonomische dynamische bureaustoel
De Aeris 3Dee biedt een revolutie in zitten met zijn unieke 3D-bewegingstechnologie. Stimuleer actief zitten en verbeter uw welzijn met dit ergonomische meesterwerk. Ontworpen voor moderne werkplekken, combineert het stijlvol design met ultiem comfort. Ervaar de toekomst van zitten met Aeris 3Dee.

Aeris Muvmat de boswandeling op kantoor
Muvmat – Actief Staand Werk
Deze anti-vermoeidheidsmat is ontworpen om de druk op je gewrichten te verminderen terwijl je staat. Het dynamische oppervlak stimuleert microbewegingen, waardoor je vermoeidheid wordt verminderd. Of je nu achter je bureau staat te werken of even pauze neemt, de Muvmat ondersteunt een gezonde houding en bevordert een betere doorbloeding.

Aeris Numo bewegend zitten, ergonomisch, draadframe Aeris Numo bewegend zitten op voetkruis met glijders Aeris Numo Task de flexibele bureaustoelAeris Numo Comfort een unieke zitervaring met extra comfort
Numo collectie – Zit niet stil maar in stijl

Ontdek de ultieme zitervaring met de Aeris Numo. Met zijn innovatieve design en dynamische bewegingsmechanisme stimuleert hij actief zitten voor meer comfort en productiviteit. Een perfecte combinatie van ergonomie en stijl voor elke moderne werkplek. Ervaar het zelf en transformeer uw zitgewoonten met de Aeris Numo.

Ervaar de Voordelen van Beweging met Aeris
Klaar om dynamiek in uw kantoor te brengen? Ontdek de volledige collectie van Aeris-producten en transformeer je werkruimte in een stimulerende omgeving waarin beweging en welzijn centraal staan. Bestel uw Aeris producten direct online of neem  contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen om een gezondere en productievere werkomgeving te creëren.