Aeris Muvmat

Staan op een harde vloer zorgt er al snel voor dat je lichaam hard moet werken. Om het stouwen comfortabeler te maken, hebben we de Aeris Muvmat ontwikkeld. Deze speciale antivermoeidheidsmat is perfect te gebruiken in combinatie met in de hoogte verstellbare bureaus, maar voldoet ook prima op alle andere werkplekken waar je lang moet staan. De topografische 3D-structuur in de sta-mat activeert de voetreflexzones, ontspant de spieren en houdt het lichaam in beweging: net als bij een wandeling in het bos.

Door de uiterst duurzame toplaag is het geen enkel probleem als onze antivermoeidheidsmat met schoenen aan wordt gebruikt. Hij is echter ook ideaal voor fans van blote voeten. Behalve op de kantoorwerkplek, kan de sta-mat ook gebruikt worden in productielocaties, laboratoria en bij jou thuis. Gewoon overal waar je staand bezig bent.

Wat is er opwindender dan een wandeling door het bos? Ja, absoluut. Een expeditie door het regenwoud. Met de nieuwe “Jungle” schoffels, kunt u elke dag een wandeling maken door het Amazonegebied. De Aeris Muvmat is geen eenvoudige sta-mat, maar een blikvanger die je in beweging houdt.

Aeris, antivermoeidheidsmat, Muvmat

Bestel uw Swopper voordelig en snel in onze
123
Onlineshop.

Aeris, antivermoeidheidsmat, Muvmat

 

Aeris Muvmat de boswandeling op kantoor

 

Bestel uw Swopper voordelig en snel in onze
123 Onlineshop.

 

Aeris Muvmat de boswandeling op kantoor