Aeris Swopper

Ontdek de revolutie in zitten met de Aeris Swopper. Deze ergonomische en dynamische kruk stimuleert voortdurende beweging, waardoor rugklachten verminderen en energieniveaus stijgen. Met zijn unieke 3D-technologie past de Swopper zich aan uw bewegingen aan, waardoor uw core-spieren worden versterkt en uw houding verbetert.

Dankzij de flexibele zitting en de veerkrachtige ondersteuning geniet je van een ongeëvenaard zitcomfort, zelfs tijdens lange werkdagen. Het ergonomische ontwerp bevordert een gezonde zithouding en voorkomt stijfheid, waardoor uw productiviteit en welzijn worden geoptimaliseerd.

Of u nu achter uw bureau werkt, in een vergadering zit of een brainstormsessie hebt, de Swopper past zich moeiteloos aan uw behoeften aan. Bovendien stimuleert de actieve zitpositie uw bloedsomloop, vermindert het stress en verbetert het uw concentratie.

Kies voor comfort, gezondheid en dynamiek op kantoor met de Aeris Swopper. Ervaar het zelf en transformeer uw werkomgeving naar een plek waar beweging en welzijn hand in hand gaan.

Aeris Swopper

Bestel uw Swopper voordelig en snel in onze
123
Onlineshop.

Aeris Swopper & Numo Task

Bestel uw Swopper voordelig en snel in onze
123 Onlineshop.

Aeris Swopper Classic Microvezel, ComfortAeris Swopper – wit frame op glijders

 

Aeris Swopper Classic, Microvezel, Comfort op wielen
Aeris Swopper zwart frame op wielen
voor extra beweging

Alle Swoppers zijn leverbaar in verschillende framekleuren en tal van stoffen en kleuren.

 

Aeris Swopper Classic, Microvezel, Comfort HighSwopper High op lichtgrijs frame
Ideaal i.c.m. uw Zitsta bureau

 .