Aeris Numo

Voor welke versie je ook kiest Numo, Numo Task of Numo Comfort, de Aeris Numo biedt een unieke vorm van bewegen. De design stoel schommelt niet alleen naar achteren, maar ook naar voren, waardoor een compleet nieuwe zitervaring ontstaat: tijdens eten, werken of relaxen. Met zijn verschillende kleurencombinaties biedt de Numo voor elk wat wils. Je kunt kiezen uit vijf kleuren voor de kuip en voor vier onderstellen: houten poten, draadframe, voetkruis met glijders en voetkruis met wielen.

Het Aeris Numo draadframe kan zowel innen als buiten (model met gekleurd frame) gebruikt worden en is dus, behalve als eetkamerstoel en vergaderstoel, ook geschikt als terrasstoel.

Optioneel is voor de Aeris Numo een ergonomisch gevormd zitkussen verkrijgbaar. Je kunt daarbij kiezen voor exact dezelfde kleur, of voor een contrasterende blikvanger. Het comfortabele zitkussen geeft de design stoel niet alle kleur, maar biedt de ‘be-zitter’, door de lichte bolvorm, ook een optimale zithouding. Een antislip laag aan de onderkant van het kussen zorgt er bovendien voor dat het stevig in de stoelkuip ligt.

Aeris Numo Task bureaustoel

Bestel uw Numo binnenkort in onze 123 Onlineshop.
Vraag hier uw offerte of informatie aan.

Aeris Numo, dynamische design stoel

Bestel uw Numo binnenkort in onze 123 Onlineshop.
Vraag hier uw offerte of informatie aan.